H Επιχείρηση με την επωνυμία «Birdrings», είναι η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας https://www.animalsids.com η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως «η Επιχείρηση».

Οι χρήστες ή επισκέπτες των ιστοσελίδων της Επιχείρησης αναφέρονται ως «ο Πελάτης», ασχέτως αν προβούν σε παραγγελίες προϊόντων από την Επιχείρηση μας. Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στους πελάτες που εξυπηρετεί η Επιχείρηση αλλά και στους απλούς επισκέπτες των ιστότοπων της.


Υπεύθυνος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών του καταστήματος birdrings και των χρηστών και μελών του παρόντος ιστότοπου https://www.birdrings.com είναι η Μ.Γ ΤΚ 67100, 6906060666 Κιμμέρια Ξάνθης.


Οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου επισκέπτεται το διαδικτυακό τόπο  https://www.animalsids.com , δεν απαιτείται να υποβάλει προσωπικά στοιχεία για τη χρησιμοποίησή του.


Αν ο επισκέπτης επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα on-line μέσα από την ιστοσελίδα της Επιχείρησης, τότε κατά την δημιουργία της παραγγελίας θα του ζητηθεί να δηλώσει τα εξής στοιχεία:

  • όνομα και επώνυμο
  • ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail address)
  • διεύθυνση κατοικίας ή έδρας οργανισμού
  • σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο

Η Επιχείρηση δύναται να διατηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβει κατόπιν σαφούς ενημέρωσης και συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων, για συγκεκριμένο σκοπό, με συγκεκριμένη διάρκεια και με ασφάλεια.


Οι πληροφορίες παροχής υπηρεσιών, που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές λειτουργίας της εφαρμογής ή λόγω ανωτέρας βίας.


Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας.


Δεν φέρουμε ευθύνη έναντι των πελατών-χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την διακοπή πρόσβασης στην ιστοσελίδα για τεχνικούς λόγους ή από προβλήματα και δυσχέρειες, που μπορεί να επηρεάσουν ή να εμποδίσουν ή αναστείλουν την λειτουργία της και την υποβολή ή εκτέλεση ηλεκτρονικών παραγγελιών.


Επιφυλασσόμαστε ως προς τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.


Σε περίπτωση τυχόν μη διαθεσιμότητας ή έλλειψης κάποιων προϊόντων, θα κληθείτε από το προσωπικό του καταστήματος Birdrings για την τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας.


Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτές   επιστροφές   που έχουνε τυπωθεί κατόπιν παραγγελίας με προσωπικά σας στοιχεία.

Διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα animalsids@outlok.com αμέσα σε 24 ώρες.


Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα https://www.animalsids.com είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ισχύουν για παραγγελίες on-line μέσα από την ιστοσελίδα.


Οι τιμές, προσφορές και εκπτώσεις που παρέχουμε μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες, που εφαρμόζουμε.

 

Κατηγορίες προϊόντων
Instagram feed